Rena rånet tycker fröken spara!

Höll på att sätta i halsen när jag skulle försöka köpa böcker till kursen som börjar på måndag. Fem böcker skulle kosta 1600 kr. Rena rånet! Fattig student måste ju hålla hårt i grynen. Men nu har jag hittat ett litet smultronställe för begagnad kurslitteratur. Har köpt tre böcker än så länge dessa skulle kostat ca 960 kr nya men jag har lyckats ge 460 kr det får man vara lite nöjd med. ska hämta en bok i Kattarp på söndag sen får vi se om jag lyckas få tag i den sista begagnad eller jag får köpa den ny. Men jag har ju ändå lyckats spara in en hel del! Känns bra! Tänkte dessutom slå in dem i genomskinligt bokpapper så de håller sig bättre så jag kan sälja dem så dyrt som möjligt sen. Sådant måste man också tänka på!!!

Ska jobba på Väla nästa vecka och ha klänning och hela kitet! Tänkte vara lite inspirerad av Audrey Hepburn i frisyr, smink och smyke. Det ska bli intressant om jag lyckas. Hon i ska jobba för ville att vi skulle vara glamorösa men jag vill ändå vara lite klassisk inte massa bling bling så då kan nog det bli bra.
Ledig från skolan i morgon ska bli skönt tänkte försöka städa lite pyssla lite med dekoration inför halloween och lite sådant små pill. Kanske baka lite på kvällen med min kära man. Men nu ska man ju inte hoppas för mycket jag är ju inte den mest husliga. men om vi lyckas baka så lovar jag att fotobevis kommer!

Ha det bra puss kram

Kommentar till min mor!!

Nej du kära mor jag samlar hellre viktväktar poäng än vuxen poäng!!! Hittade denna bilden på nätet häromdagen tycker den är ganska kul faktiskt!!

Medge den får en att dra på smilbanden!

Nu ska jag hem till mina föräldrar och leta klänning ska jobba på Väla på någon VIP kväll och då ska man ha hellång aftonklänning och eftersom jag är för bred för min balklänning måste jag försöka hitta något annat att komma i!!

Sen ska jag se om jag hittar mer jag kan försöka sälja på blocket det som ligger ute nu är där ingen rusning efter iaf!! Pengar pengar pengar!! Fattig student vet ni gör allt för att få in en extra krona eller två!!

Syns tack o hej!!

Jag fick ett sms...

Igår kväll fick jag ett sms där jag fick frågan om jag var bakfull. Ja pappa det var jag!! Var ute och åt med jobbet i lördags för att sen ta en runda med Henrik, Calle (han som bara skrattar) och hans sambo Johanna. Hade så in i bomben kul!! Stötte dessutom på en del kändisar, vem satt inte och åt vid bordet brevid oss på Cardinal om inte den gamle räven Ralf. För er som inte vet så är det min gamla friidrottstränare så självklart blev det en del friidrottssnack. Lyckades nog skrämma några av hans medelålders kamrater med min kastar attityd.

Så går dagen spenderades med en fruktansvärd huvudvärk men lika glad e jag för det för jag slapp illamående och kräk!!!

Idag har jag varit i skolan, vi har skickat in vårt projektarbete idag. Deadline är 20.00 ikväll och vi skickade in redan vid 14-tiden. Ute i ohyggligt god tid!! I så god tid har jag nog aldrig lämnat in något!! Så jag känner mig lite oroligt men samtidigt lättad för då var det avklarat. På måndag börjar nästa kurs. Bokföring!!! Hujeda mig!! Det ska bli spännande massa siffror och räkna och sånt inte min starkaste sida. Fast det e klart min starkaste sida är ju mitt otroligt fördelaktiga utseende och att bara gå rundor och se skit snygg ut kan bli lite tråkigt i längden!!

Snart är det halloween och för er som inte vet det så tyckte jag det var hur kul som helst när jag var liten.. Funderar skarpt på att dekorera lite med spökliga saker här hemma. Fast det är klart spindelväv och damm behöver jag ju inte fejka räcker ju med att jag struntar i att städa!! Men hur är det nu första alla helgona denna helgen och sen halloween nästa eller?

Pratade med min ena syster en snabbis idag hon åker till på semester till varmare breddgrader imorgon inte alls avundsjuk nej!!! Nej jag e int bitter!! Eller hur är det han säger den där Tony!!!

Ikväll är det Rögle på tv som gäller ska våldgästa henkes pappa och titta på matchen där. Han är ensam hemma så vi tänkte att om vi lagar mat till han så kanske vi lyckas muta han till att låta oss stanna och se matchen. Ni vet vägen till mannens hjärta går igenom magen!! Det här med Rögle är så spännande allatså jag har ju alltid hållt på Modo men nu när Rögle ligger i elitseriens så håller jag faktiskt mina tummar för dem istället!! Jajaja Lotta jag vet att du har hållt på dem hela tiden, enda laget i ditt hjärta och allt det men du är ju lite knäpp Skojar inte!! Dessutom så tycker jag det e lite häftigt att min sjukgymnast (eller fd vi har seperarat) är sjukgymnast för Rögle och dessutom har han tränat Henkan i hockey också på den tiden när Henrik var en ung och lovande hockeymålvakt! Lite så där jag mötte Lassie story. Jag känner någon som typ nästan är känd! WOW!!

batterigudarna gillar oss inte!


Måste nog börja tillbe batterigudarna lite mer för de verkar inte gilla mig och henkan alltså. Saabens batteri klabbar fortfarande blev tex stående på macken (obemmanad så klart) i fredags kväll. Idag när vi skulle ut med henkes mc en runda så startade inte den för batteriet var urladdat! Så vi fick ta en runda på min istället det var lite små kul. Min gamla mc som är 25 år gammal startade men det gjorde inte Henkes nya fina. Thihi!

Men jag menar hur tillber man batterigudarna och framför allt hur offrar man till dem. Bygger man ett stort altare och ställer fram gamla bilbatterier som man klätt med blommor då eller? Någon som vet kanske?

Annars så har helgen gått bra dock alldeles för fort måndag i morgon igen inte kul!!

Puss o hej

Ännu tröttare

 
Tyckte jag var trött igår morse! Jag hade fel fel fel! Idag är jag trött har tryckt ner en kopp kaffe idag får se om det gör någon nytta. Våga inte tänka att jag får skylla mig själv om jag inte sover om nätterna för det gör jag (nästan). Igår jobbade jag i Åstorp till stängning sen efter det började jag pela lite på projektarbetet sen var klockan helt plötsligt halv tolv så då trilla jag ner i sängen. Sov så gott tills jag vakna! Logiskt va? Nej men jag vakna av åska? Kan det stämma lät precis som åska men det kan det väl inte ha varit eller? Annars så var det dörrfabriken nere på industriområdet som gick i luften! Men klockan var i alla fall fem när jag vaknade av oväsendet och sen dess har jag inte kunnat sova! Då blir man lite lätt upprörd! Men idag så kommer Henke hem så det kvittar hur tröttt jag är för lika glad e jag för det med gladast är nog räven... Ett stort problem bara här är lite stökigt och ni som känner mig vet att om jag tycker det är rörigt tycker ni att det är kaos!!! Och det tycker inte Henrik om ack nej!
Är det en tornado som svept fram? Nej det är bara TT Tornado Tanja!

På återseende!

En torsdag morgon!



God morgon god morgon hör du hur fåglar sjunger god morgon god morgon i kör!!
Visst är man lite trött denna morgonen men tänker inte låta det påverka mig! Tentan är ju avklarad! Nu är det dags att börja på projekt arbetet om Filmstaden! :)

Igår våldgästade jag mina föräldrar. Ökade på mina vuxenpoäng åt kålpudding för första gången vad jag kan minnas iaf! Mormor  och morfar kan ha lurat det i mig någon gång när man var liten och inte förstod bättre!  Sen svepte jag som vanligt fram som en stormvind och skapade förödelse och kaos tyckte mamma. Vadå säger jag, jag röjde ju bara bland mina grejer som jag sparat på sen jag var liten. Kasta en hel del, väldigt mycket för att vara mina mått mätt. Jag sparar på allt och har enormt svårt att kasta saker alla saker har ju ett värde framför allt gosedjuren men det åkte ner en del sådana också i sopsäcken!

Nu måste jag få i mig lite frukost!

Puss hej!

Inför morgondagens prövning

Imorgon är det dags för tenta på Marknadsföring, organisation och ledning och det känns helt konstigt som om jag fortfarande inte fattat att det är i morgon. Inte den hysteriska tenta paniken som ska infinna sig dagen innan trots att jag vet att jag inte är tillräckligt förberedd. Känner mig obehagligt likgiltig på något vis och det känns inte alls bra. Känner mig mest trött och har ont i huvudet. Jaja vi får se hur det går.

Håll gärna tummarna för mig mellan nio och två!!

Seperation, avlopp och bil som inte startar!

Clownen Klet på barnkalas

Då var kalaset avklarat och här är fotobeviset på mig i världens mest rosa clowndräkt. Som är ännu skrikigare i verkligheten!!!

Annars så är det måndag idag och det lovar jag att jag har märkt av! Började med att jag försov mig allt för länge sen så skulle sydspol komma idag och kolla på våra avlopp som kommit. När jag gick ner i källaren mötes jag av en härlig doft och en spännande syn. En avloppspool i tvättstugan precis vad allla vill ha! Tur att sydspol kom typ 15 min efter min upptäckt. Sen när jag skulle stressa iväg till skolan så startar inte bilen! Så det var bara att ringa min stackars kamrat Hanna och säga att jag blev sen. Stressa till stationen på ett tåg som självklart var sent. Men efter det har dagen flutit på utan större missöde. Peppar Peppar!

Har även hunnit seperara från min sambo, Henke har lämnat mig för att åka till Etiopien igen dock bara knappt en vecka denna gången men ändå. Lite små tråkigt utan han. Så jag är ju lättad över att allt skit med avlopp och bil hände idag och inte i morgon när jag var ensam hemma. Lite tur i oturen!!!

Ha det bra kram

Barnkalas nästa!!!


Clownen skrattar och clownen ler
men han gråter också när ingen ser
Stora strida strömmar
för clownen har egna drömmar!





Den lilla versen lärde min pappa mig när jag var ett litet barn, jag tänker inte gråta idag men jag ska faktiskt vara clown på ett barnkalas. Nej jag skojar inte!!! Förstår inte hur jag gick med på det men nu ska jag det i allafall och jag kommer ha den mest gräsliga clowndräkten på mig!!! Skratta inte det är inget kul!!!
Och till råga på allt är jag nervös för barnen kommer tycka jag är tråkig, för Henke menar på att jag kommer vara en jättetråkig clown för jag kan inga tricks. Usch stackars barn!!!! Har införskaffat mig en pruttkudde hoppas att den kan vara lite kul. Hade mycket hellre tentapluggat! Jaja man kan ju inte dra sig ut nu 2 timmar innan kalaset börjar!!

Vi får se om jag kommer tillbaka till bloggen eller barnen buat ut mig eller jag skämms till döds!

fortsätter maska



Bild på cykel när vi frakta hem den i sommras!!!

Paus!

Har tagit paus i mitt tenta pluggande. Alltså visst är det skitintressant men när man måste plugga in det inför en tenta blir allt så mycket tråkigare. Skulle jag bara lära mig det för skojs skull skulle allt varit mycket roligare och framför allt betydligt lättare.

Fast det fatum att jag tycker prissättningsstrategier, tjänsteerbjudande, organisationsteorier osv är riktigt intressant är lite skrämmande. Är jag verkligen en sån torrboll?

Annars finns det inget som gör en så sliten och unken som tenta plugg, att sitta inomhus framför datorn och plugga dygnet runt gör inte under för utseendet!
När det dessutom är helt underbart höstväder med strålande sol gör ju att alla andra njuter vilket medför att man känner sig ännu gråare och dassig själv.

Annars så kämpar jag med att inte dagdrömma om mitt livs första skidsemester  jag och henke har bokat till vecka 5. Jag kan åka skidor jag e inte rädd!!!
Längtar redan massa, ska bli enormt kul att gå skidskola med alla små barn som knappt når mig upp till knäskålarna. Jag är inte lång men jag kommer nog känna mig som en jätte!!!

Nej nu måste jag sluta maska och börja trask! (rimmar iaf)


Nedräkning

Sju dagar kvar och på den åttonde smäller det. Just nu finns det bara tenta i livet och allt annat får kretsa runt det faktum att tentaångesten smyger sig på.

Fiskar efter sympati!

Igår kändes mitt huvud som om jag gått en boxningsmatch mot Mike Tyson. Varje gång jag reste mig kändes det som att få en rak höger. Trodde skallen skulle sprängas, och knappra värktabletter det funka inte. Är bättre idag men känner mig fortfarande slut i kroppen och febrig så en sjukanmälan till jobbet har det blivit. Då är man klen!

Annars så här mitt i veckan händer inte så mycket. Körde en röj på Netto örkelljunga häromdagen. Nu har Örkelljungaborna också fått träffa Nettos charmigaste, trevligaste och troligtvis bästa snabbköpskassörska. Väntar bara på den dagen när någon ska komma med gitarren och sjunga: Snabbköpskassörskan i kvarteret där jag bor... För mig.

Nej nu ska jag ta mig i kragen för om 12 dagars plugg på den trettonde dagen från nu är det tenta. Eftersom jag inte har varit så flitig så kommer jag få bita hårt i det sura äpplet och börja tenta plugga hårt och skoningslöst redan nu. Problemet är att det finns alltid andra roligare saker att göra än att plugga och självdiciplin är inte mitt mellannamn precis.

Så på återseende mina kära vänner!

RSS 2.0