Allt gott har ett slut...

Idag är sista dagen på OS och min första tanke är vad fan ska jag göra sen? Jo jag ska jobba måndag och tisdag kväll sen onsdag ska jag åka buss och torsdag till söndag ska jag hänga med Henke så denna veckan överlever jag nog.

Idag kommer pappa och hämtar min cykel, han ska lämna den på service. Häromdagen var mamma här och lämna en väska och hämta lite tvätt som skulle kemtvättas. Alltså de får komma hit utan att göra något, de hoppas jag att de fattar. Men är de så dumma att de ska fixa och trixa hindrar inte jag dem. Jag menar bara för att de är dumma behöver ju inte jag vara det!

Jag har inte haft så händelserik liv senaste tiden så det blir inte mer än så här!!

På återseende gott folk!


OS os os överallt!

Idag har jag inte gjort för många tum, inte igår heller för den delen. Men har pluggat lite så jag har faktiskt varit lite effektiv. Eller effektiv och effektiv jag har i alla fall gjort nått!

Ikväll är det OS som gäller för fulla muggar. Sitter i vardagsrummet i favorit fåtöljen med Backhoppning i lag på TV och i knäet har jag datorn och kollar på herrarnas curlingmatch mot Schweiz.

OS har ju faktiskt räddat tillvaron den sista tiden och jag måste säga det att sändningarna från OS har varit riktigt bra. Kommentatorer som gör ett super jobb, en och annan svensk medalj samt Vinterstudions uppvärmningssändningar på SVT Play som verkligen är helt fantastiska. SVT har utan tvekan gjort ett riktigt bra jobb än så länge och får massor av pluspoäng.

Nu ska jag koncentrera mig på OS igen.

Ha det bra! Tack till Mårtenssons för senast förresten, maten var ju såååå god!


Kakmonster!

Jag gjorde ett riktigt klipp igår kom hem med 74 kakor. Det ni! Behöver jag inte baka ju! Var nere på Godbitens kakbod som har öppet torsdagar ända fram till 17.30 på kvällen. Där kan man köpa massa kakor för liten peng. Sen att Tigermuffinsen inte hade någon choklad alls i sig. Det är ju en annan sak. Men kan klart rekommendera er att åla dit.

Funderar på vilken kaka jag hade varit om jag varit en kaka. Djupa diskussioner här! Hade ju inte varit en kaka som smakar fot i håsa i alla fall. Det får du vara morfar :). Jag tror att jag hade varit en Delcicatoboll, jag menar lagom stor och ganska rund. Framför allt om man får tro namnet ytterst delikat, jag i ett nötskal alltså! Vilken kaka är du?

Idag har det kallats till kalas kusinen Jim fyller 18 och Jeppe firar 20 år. Pappa får representerar familjen på plats i Stidsvig och jag och Henke tar Helsingborg. Det är Jim nog bara glad för. Varför då? Jo för när jag skulle köpa present till Jeppe så slog idetorkan till helt. Det blev en cykelkorg, kanske inte det allra roligaste men ytterst praktiskt. För eller senare kommer han komma till en ålder där man uppskattar praktiska paketer och har han då kvar cykelkorgen kommer den ge han mycket nöje. jag älskar min cykelkorg, fast jag cyklar inte så värst mycket.

Ha det bra!


På bättringsvägen.

Hej hej!

 Har varit riktigt under isen den senaste tiden men som den lojala arbetare man är gick man till jobb både fredag och lördag ändå. Men som jag mådde, var helt borta stundtals. Så söndagen, även kallad Alla hjärtans dag, blev lugn. Henke kom hem men han var också sjuk så den dagen spenderades på soffan med en hyrd film. Men Alla Hjärtans Dag är ju bara ett kommersiellt jippo som handeln hittat på för att sälja mer. Jag menar det har ju till och med Ica-Stig erkänt och säger Ica-Stig det, då måste det vara sant!

Söndagens vila hjälpte lite men jag var långt i från att vara i form nog för att jobba igår, så det blev en sjukanmälning. Tycker vi inte om! Men ibland måste man. Så efter att ha spenderat hela måndagen också på soffan och kollat på OS! GOO Kalla GOO! Så ser jag en ljusning i mörkret, mår betydligt bättre idag. Förhoppningsvis mår jag så bra att det blir skola i morgon! Alla håller tummarna för det, Okej!

Så då har jag beklagat mig nog för denna gång! På återseende gott folk!


Massa te och lite svt!

Känner mig som många andra väldigt krasslig, ont i huvud och hals samt allmänt sliten. Tror att det blev minst en liter te under gårdagen, men det känns inte som det gjort så stor nytta. Idag ska jag testa att kombinera tedrickandet med massa C-vitamin brus.

Igår upplevde jag faktiskt att jag fick valuta för mina pengar som jag betalat in i TV-avgift. Har idagsläget bara kanal 1,2,4 så igår såg jag både på Mästarnas Mästare och Teatersupén. Måste säga det att SVT troligtvis har fler bra program än vad man tror.

Idag är det studier och storhandling som hägrar, har ringt Söndraby Taxi för att få skjuts så jag kan handla massa!

Ha det bra och på återseende!


Då har man gjort det igen..

Jag har roat en hel skidby under en hel vecka! I år blev det dock inga stora missöden när jag skulle av stolsliften. Förra året trillade jag vid varje försök. Men bara för att det inte blev några pinsamheter när jag skulle av betyder inte att det inte blev några när jag skulle kliva på. Vet inte riktigt hur jag lyckades men jag lyckades missbedömma avståndet mellan min rumpa och sätet på liften vilket i sin tur ledde till att jag fick en ordentlig rövtackling av liften. Det bara small till, jag skojar inte det lät booom! Så när jag kom på liften skratta och grät jag om vart annat för det gjorde ont som f-n samtidigt som jag insåg hur komiskt det måste sett ut för de som beskådade händelsen.

Annars så tog jag några omvägar ut i skogen utan för skidbacken, men Henkan kom också på vilovägar i år och som jag skrattade när han försökte ta sig ut i backen igen efter att ha tagit sig en titt på den svarta pisten. Han hade snö upp långt över knäna och muttrade mindre glada saker när jag skrattade så jag fick kramp i magen.

Kan dessutom konstatera att jag måste gjort ett enormt intryck på min skidlärare förra året för när jag mötte han i år så sa han: Åkte du inte en lektion med mig förra året? Vet i katten om han var så där jätteglad över att se mig igen. En sak är nog säker, han jobbar nog inte kvar nästa år. För jag sa att jag kommmer nog komma då med!

Vädret var lite si så där. Kallt som fan i början, hade minus 35 grader på morgonen en av de första dagarna. Men sen blev det lite bättre temperatur, fast då snöade det i stället. Det där med pudersnö, det var svårt att åka på. Trots att solen skint med sin frånvaro har det varit en superbra vecka med en och annan jägermeister ;)

På resan hem berättade jag för Henke om min gamla granne Emma och när jag kom hem sen så hade Emma kontaktat mig på Facebook. Inget litet sammanträffande. Har inte tänkt på henne på jättelänge och sen när jag väl pratar om henne så visar det sig att hon tagi kontakt med mig. Kommer fortfarande ihåg den där mjukisdräktet som jag fick ärva av henne. När mamma tyckte det var dags att ge upp den så gick jag ut i soptunnan och hämta tillbaka den.

Det var allt för denna gången! Ha det bra!


RSS 2.0