Kumle 2011?

Inspiration inför Kumle 2011?



Det är bara att vänta och se!

Hata myror..

Jag verkligen avskyr myror, får rysningar i hela kroppen bara jag ser dem. Och ser dem, det gör jag hela tiden. Vi har tydligen någonsorts myrinvasion i köket. Jag gör mitt bästa för att damsuga upp de små rackarna men det fattar inte vinken så att säga. I morse hittade jag deras gömställe, vår diskmaskin. När Henke kommer hem från Frankrike har han bara en uppgift. Att utrota de små j-vlarna.



Igår var jag ledig, dagen spenderades med Pontus som är hemma från Norge. Vi var på väla och jag passade på att köpa present till Henke han fyller ju år snart. Sen åt vi glass på Sofierokiosken, det är en kisok med kultstatus.

Tillbaka till myrorna, Stigge har hittat tillbaka till vår trädgård. Kanske ska släppa in han i köket, för igelkottar äter väl myror. Eller? Äta myror?

Snart dags för jobb, finns det något bättre sätt att spendera en somrig fredagkväll på? Jobb i morgon med, men efter det så blir det rena Vilda Western i Kumle.

Vi ses Cowboys!!


Vilket fint program

Råkade av en slump slå på kanal 2 nu ikväll och fastnade direkt. Programmet hette "I rymden finns inga känslor" och handlade om en kille med asbergers som bor med sin bror. Vilket fint program! Ska kika på när det går nästa gång och försöka se ett helt avsnitt. Helt klart något jag rekommenderar i alla fall!


Haha jag är en kulis!!

Jag jobbade med vår semestervikarie idag och vi kom fram till att han är ett sådant där missionär barn, det tror jag att jag är också. Men kanske inte på samma sätt, eller vad säger ni mamma och pappa?

RSS 2.0