Jag kan jag kan jag kan!!

När jag var ungefär två tollar hög så skulle jag precis som alla andra barn lära mig att cykla. Detta gjordes på tennisplanen hemmavid och när jag väl lyckade så skrek jag; Jag kan jag kan jag kan! Jag skrek tydligen så högt att  grannfrun fick komma ut och se vad det var jag faktiskt kunde.

Inte allt för länge efter det så var jag orolig för att åka på semester för tänk om jag glömt hur man cyklade när jag kom tillbaka. Men det var ingen ko på isen om man säger så. Jag kunde cykla då och jag kan tydligen cykla nu med! Efter över två års vila var det dags att rasta den orangafaran i morse. Klockan 7.45 hoppade jag på cyklen och insåg att det kändes  minst sagt ovant, men att jag kunde fortfarande. Det blev ingen lång runda ner till Checkpoint och tillbaka men det räckte. Om vi säger så här om jag varit en sockerkaka hade jag inte fått plats i kakformen. Jag är minst sagt ur form. På vägen tillbaka från Checkpoint insåg jag nämligen något intressant, vad som till synes verkar vara en obefintlig backe på raksträckan utanför GodBiten är i själva verket värsta långa och branta backen. Det kändes i a f så när jag kom cyklande.

Nu har jag haft lite välförtjänt paus för att mentalt kunna ladda för dagens studier!

Ha det bra och på återseende gott folk!


Älskade vår...

Vilken underbar dag! Precis kommit in från en timme i uterummet, har suttit och läst och njutit av solen. Det var så skönt att känna solen värma i ansiktet. Jag lutade mig tillbaka i stolen blundade och njöt, kände mig så glad, lugn, trygg och lycklig. Vilken underbar dag!


Jobb, Bettan och kalla tår!

Då är helgen avklarad jobb, melodifestival, gratis mat hos föräldrarna och en med tvingad kusin på fotboll har hunnits med. Fredag kväll innefattade jobb och en minst sagt mör Tanja som varit vaken sen halv fem på morgonen!! Var på fredagsfrukost med Marknadsföreningen i Helsingborg. Helt klart värt den sömnen som man inte fick. Jäkligt inspirerande och jag blev bara ännu mer säker på min framtid!

Lördagen innehöll även den jobb, jag menar måste ju ge Bjuvsborna något grant att titta på.


Jag i mina "Business Brills" Lördag morgon på Åstorps station (kl 7.00 därav de fina påsarna under ögonen) på väg till jobb.

 Sen blev det mamma, pappa och djuren på kvällen och melodifestivalen. Var lite svag för låten Manboy och han lamköttet, men Anna var utan tvekan bra hon med. Gillar låten!
Så här såg det ut i Söndraby!


Hundarna sov och snarka på vars en pläd, i den nya soffan. Hmm som de absolut inte skulle få vara i eller hur var det?



Någonstans under evolutionens gång måste det gått riktigt snett!!!! Inte för mamma men för oss andra.

Söndag erbjöd vårsol men vinterkyla! Var på HIF och såg dem möta Brommapojkarna, och hade inte BP:s målvakt varit så fenomenalt bra hade HIF gjort betydligt fler mål. Fick träffat båda mina systrar, Annika och barnen plus att jag hade Jeppe med mig på fotbollen så det var massa mysigt. Men väldigt kallt om tårna! Har kört Bettan och jag säger som min mor. Växellådan är som att stoppa ner en slev i en gryta gröt. Man får mer eller mindre gissa sig fram! Men vår Bettan har tjänat oss bra i flera år. Hon har exempelvis valt att inte starta i flera lägen. Mormor och morfar har sprungit igång henne, det har även pappa Statoil gjort! Bara det är ju en rolig anekdot att berätta för barnbarnen, eller?



Bettan, vår älskade Bettan!

I morgon är det skola och jobb som står för melodin!

På återseende gott folk!


Tillbaka i byn

 

Jaha då var man hemma i stuga igen efter en runda i Borås. Det finns ju ett ordspråk som säger; hemma är där jag hänger min hatt. Eller något i den stilen men för mig är hemma i Henkes famn. Borås var som alltid härligt, tjejerna var lika goa som vanligt fast ett stort minus till den obefintliga snöröjningen i Borås. Fast sen fanns de vissa som var mer insnöade än andra. Så här så det ut på parkeringen där Henke alltid parkerar:



Tror att det är dags att skrapa rutorna, eller vad säger ni?

Vi testade även på det här med att åka buss i Borås och det var minst sagt en upplevelse. Man kan inte köpa biljetter på bussarna så antingen måste man ha ett pendlarkort eller så får man lösa en smsbiljett. Vi rusar till bussen skickar smset precis när vi hoppar på. Vid nästa hållplats hoppar 3-4 biljettkontrollanter på. Aj aj dags att bli nervös? Ja! För tydligen hade Henke först skickat till fel nummer så det hade inte blivit löst någon biljett till mig som tur var så förstod väktaren att vi var nya på det här och förklara hur det funka. När vi skulle hoppa av var det dock någon liten snorvalp (läs i Fille eller Jeppes ålder) som fick en liten snedtändning och skulle ta sig en "sväng om" med vakterna. Det slutade med att det small till i bussen sen stod hana upptryckt mot fönsterrutan.

Hmm farligt att åka buss i Borås!

Uteliv, en fredag i Borås kan även beskrivas som obefintligt. Vi kan väl ite precis påstå att vi jublade över musikutbudet. Men drinkarna var goda :)

Passa även på att åka till Gällstad där bland annat outleten Lager 157 ligger. Riktigt najs, måste jag säga! Shoppade lite tunikor och linnen och Henke köpte en skitsnyggjacka (på en av de andra outletsen brevid). Men mest handla vi faktiskt till Alva, hon fyller två snart så vi tänkte utöka hennes garderob men lite tuffa kläder.

I lördags bar det ner till Skåne, Henke han följde med ner för att fira Anitas födelsedag och efter vi ätit oss galet mätta där drog vi till Helsingborg eftersom Calle fyllkt 30. Slutade med att vi trilla in i stugan igen vid 4 i morse. Så idag har vi haft sovmorgon.

Nu sitter Henke i bilen upp till Borås igen och jag ska plugga lite innan sängen kallar. Vi gjorde även ett annat riktigt fyns på Lager 157, matchande glasögon. Vi kunde bara inte låta bli, jag menar kan det bli vackrare?



Det var alles från glasögonormen. Ha det bra gott folk!


Jag är ett tisdagsbarn

Jag är ett tisdagsbarn och hela livet är en fest. Mamma var så snäll och påpeka att jag är ett tisdagsbarn. Tack för informationen och om jag inte minns fel har pappa sagt att jag nog "tillverkades" på annandag jul.

Idag har jag inte kunnat sluta nynna på den låten ni vet; Gillar du PinaColadas och rysk kaviar. Sysslar inte med yoga och e ganska så smart.. Den är så jäkla trallvänlig!

I morgon så ska jag till staden som gud glömde, längtar!

På återseende, puss och kram, gott folk!


Måndagar

Vill bara meddela att jag är inget Måndagsbarn. Måndagar är inte mina dagar! Måndagar är jävla skit dagar!


RSS 2.0