Klara, färdiga, gå, gå, gå, gå,gå....

Då har stegräknartävlingen kommit in på sin andra dag! Jag måste tyvärr erkänna att jag ändrat inställning lite grann. Skrev häromdagen att jag skulle gå tills hälarna blöder, jag har omvärderat detta lite och säger istället: Jag tänker gå trots att hälarna blöder. Varför då undrar ni kanske? Jo för redan igår, den första dagen på tävlingen fick jag skoskav, och idag dag två blöder skoskavet. Jag kan ju inte ge upp redan så det är bara att fortsätta gå och se glad ut!! Har nyss kommit in från en skön promenad, solen är ju underbar och går man bara åt rätt håll så får man extra skjuts framåt när vinden tar i. Fast när man får vinden emot sig flyger man ett par steg bakåt, fast det är ju bara bra för då får man gå några extra steg! I början av promenaden besvärades jag av mitt skoskav som gjorde ganska ont men efter ett tag slutade det kännas vilket var skönt. När jag sen kom in och tog av mig skorna upptäckte jag att hade något brunt på insidan av skon. Konstigt tyckte jag dit in kan ju ingen hundbajs komma, när jag tittade lite närmare på fläcken såg jag att den mer var åt det röda hållet: Det var blod! Så det var ju bara att ta av sig strumpan och konstatera att jag måste köpa Compede! Apoteket är ju inte så långt bort, kanske ska gå ner där redan nu, allt för lite extra steg vet ni!!

Känsliga läsare varnas, då följande bilder kan väcka obehag!



Min fina gympasko med massa blod!



Skoskavet som är boven i dramat!

Ha det bra!

Klockan 23.10

50 minuter kvar till dagen D!!! Stegräknartävligen tar snart sin start! Har precis satt nya batteri i stegräknaren och testgått den så att den fungerar. I morgon är det tenta sen jobb men jag ska minsan klämma in promenader också! Ska gå tills hälarna blöder!! Taktiken kommer från den gamla goda tiden som friidrottare där Klippans FK hade mottot gå ut hårt och sen bara öka!! Jag önskar mina mot tävlare lycka till!!



Låt er inte luras av siffrorna på bilden det är inte min stegräknare, den kommer ha mycket högre siffror än så!! Med Henrik som på hejande supporter finns det bara ett mål! Förnedring!!

Puss

En runda på Familia...

.. resulterade i en ny mascara vilket jag verkligen behövde, Henrik nickar instämmande och då förstår ni att det verkligen behövdes. Jag införskaffade också en svärmorstunga, en blomma den kallas så. Kommer inte ihåg det riktiga namnet smeknamnet var mer intressant tyckte jag.
 
Bilderna är sämre kvalitet då jag har tagit dem med mobilen, har förvillat bort sladden till den riktiga kameran. Så jag kan inte föra över bilder från systemkameran till datan tyvärr. Ni får hålla till godo med sämre kvalitet helt enkelt. Man får ju vad man betalar för och ni får ju läsa denna bloggen gratis så hur bra kvalitet kan ni förvänta er?

Ni som känner mig vet att jag är lite svag för pynt kring jul och påsk, fast att det är ett tag kvar till påsk har jag börjat förbereda lite. Köpte en trälåda som jag plantera gröntgräs i som omges med vita stenar. De har fina saker på Interflora på Familia! Min tanke är att jag till påsk ska ha en liten gul, luddig kyckling på gräset. En levande? Nej! En prydnads!

Jag gör faktiskt allt annat än vad jag borde, skulle verkligen behöva tenta plugga har tenta på måndag och jobbar i morgon kväll och lördag. Men nej jag skjuter upp det till söndag! Det är jag o innan var det Piraten!

Ha det bra!!


Måndag igen helgen avklarad!

Då va det måndag igen lalalal. fick en dansband melodi i huvudet av den text raden fråga mig inte varför.Helgen har flutit förbi smärtfritt. I fredags var vi dels hos Robban och Anita och kalasade men huvudattraktionen var ändå när vi kolla Robin och David i Ängelholm. Stand up komikerna som är så skit kul! Man blev pepprad med skämt hela tiden så man skratta typ konstant, problemet är då att man typ inte hunnit skratta färdigt åt ett skämt fören nästa levereras vilket tyvärr gör att det blir svårt att komma ihåg alla roligheter. Men jag kan med varma rekomendationer säga: Se showen den är skit kul för fan!!!


Deras affish, David till höger är han som skrivit den lappboken det snackats en del om den senaste tiden. En bok där han och hans vänner samlat in massa arga lappar de hittat. Robin till vänster även känd från sin talkshow på Svt 1. Lite gratis reklam här för dem undra om det ger något klirr i min kassa troligtvis inte.

Resten av helgen har vi faktiskt inte gjort ett skit, bara slappat och umgåtts jag och Henrik det har varit ganska skönt. Vi har lämnat tillbaka Rip måste säga det, han ska ju vara en jakthund men hans favoritsaker att stjäla var Henriks kalsonger och strumpor. Hunden måste ju totalt sakna luktsinne!!

Måndag igen idag ju! Spännande massa skolarbete som jag borde gjort i helgen, tenta om mindre än en vecka har inte ens öppnat böckerna plus att jag har en 10 sidor skriv uppgift som ska vara inne på fredag som jag ska börja på i morgon för idag håller jag på att skriva en djupintervju. Jag har blivit så lat när det gäller skolan, vad har hänt?

Ikväll ska vi passa Alva för första gången, då får vi se hur det går. Kan man stoppa nappen i wiskey om man inte får ungen att somna. Nej skoja bara! Eller?

Ha det bra!

Åhh vilken morgon...

Åhh vilken härlig dag, jag säger åhh vilken morgon...

Nu är det sol igen!! Ja!! Våren är på väg, vet ni hur jag vet det. Jo förutom att våra krokus snart blommar och tulpanerna har tittat upp så har jag kört en vår rensning i trädgården. Det ni!! Häromdagen när jag var ledig och det var uppheåll så gick jag o Rip ut i trädgården och kratta löv. Fyllde hela trädgårdstunnan men nu två dagar efter så märks det knappt.

Snart är det promenad dags igen det här med att vara hundvakt är bra för motionen! Men jag är lite halvkass.. har ju varit förkyld och dessutom dragits med tandvärk ett tag så när jag var på massage igår satte det igång hela skiten ordentligt. Hade så ont i hela kroppen när jag kom hem alltså riktigt så ont som man har när man har riktigt hög feber men idag känns det som om det lugnat sig lite igen.

Nej nu kan jag inte sitta här längre Rip han kastar sura blickar på mig tror att han tänker; Rör nu på fläsket människa!

Ha det bra så syns vi!!

Uppvärming

Nu håller jag på att värma upp och vänja mig att gå inför stegräknar tävlingen som Sara utlyst. Igår var jag och Henrik ute och gick i över en timme, visst vi gick inte så fort men vi gick nästan ända bort till vår gamla lägenhet och tillbaka. Orsaken var att vilddjuret Rip skulle rastats, vi har passat han sen i söndags nu. Det är jätte mysigt men han är så hilma full av energi, värre än Balder när han var liten och hade damp. Så varje gång Rip blir glad så tänker man åhh nej akta vårt nya golv!!! I natt vakna han vid fyra och promenerade runt ett tag och man sover ju på helspänn över att han ska hitta på något bus så jag vaknar ju självklart också.

Annars så har jag tandvärk så in i bomben min ena visdomstand bråkar! Varför har man ens visdomständer, jag lovar att jag skulle vara minst lika smart utan dem. Ni vet jag är ju så stor i min klokhet!

Ha det bra!

RSS 2.0