klagomålshantering

En del av mina studier handlar om att hantera klagomål och eftersom någon nämner inga namn host host Lotta har påpekat att bloggen inte uppdateras tillräckligt ofta vill jag ta tillfället i akt att säga att jag håller med dig och förstår din ilska. Men jag hoppas också att du förstår att jag vill leverera intressant fakta om mitt liv och eftersom jag inte har något intressant och spännande liv har jag inte skrivit något. Men eftersom du verkar föredra orelevant blaha blaha från min sida så lovar jag att försöka bättra mig på denna front.

Sen senast har jag vinkat av Jenny som har åkt till Korea den svikaren. Glömde fråga om hon tagit alla sprutor man måste ta men det hoppas jag så hon inte får någon släng av någon konstig djungelsjuka. Jenny var min enda trogna vän i skolan förstår inte hur jag ska kunna överleva utan henne. (Försöker få det att låta lite dramatiskt för drama queen Lotta ska bli nöjd)

Ikväll vankas det makrillskalas med de gamla min mormor o morfar och henriks mormor. Makrillen har vi själva fiskat på semestern. Det ska bli intreesant med tanke på min matlagningskunskap och min kräsna aptit som tur e kan henke laga mat.. Känns ganska vuxet att ha sådan middagsbjudning.

Sveket!

För 19 månader sedan övergav jag min blogg. Men nu tänkte jag göra ett nytt försök. Långt bak i min självupptagna
hjärna har jag fått för mig att folk tycker det är kul att läsa om vad man hittar på. Kommer känna mig helt misslyckad om ingen läser här, så jag kommer tvinga Henka att gå in och läsa varje inlägg för att jag inte ska bryta ihop.

Henke ja. För er som inte vet så är det min underbara, genomsnälla sambo. Vi bor i ett litet hus i Åstorp som vi totalrenoverat. Åstorp ja jag vet men håla som håla eller hur. Känner mig som en riktig bonläpp född i Klippan (inte ens i centrum utan utanför), bor i Åstorp och jobbar i Bjuv. Finns det något hopp för mig överhuvudtaget? Som tur är pluggar jag på Campus i HBG så lite "storstadsflärd" får jag allt. Pluggar andra året på Service Managment inriktning Retail. Stormtrivs i vanliga fall just nu har jag dock fortfarande en släng av börja skolan igen ångesten. Men ge mig en vecka till så kommer jag vara fit for fight igen.

Annars så har det hänt en del revolutionerande saker i mitt liv den senaste tiden. Skickade i förra veckan in papper för övningskörningstillstånd. Nej körkort till bil har jag redan. Nej jag tänker inte sadla om till lastbilschaffis. Jag ska ta MC-kort. Cykeln är redan införskaffad vi fyndaden på semestern. Lovar att jag ska ladda upp bilder på den och hur det såg ut när vi tog med den hem. Problemet är att jag har tummen mitt i handen när det gäller teknik, sladdar o kameror. Så ska tvinga henkan att hjälpa mig föra över bilderna. Den killen lever ett hårt liv, stackare. Förhoppningsvis kommer jag även kunna rapportera om mitt övningskörande. Om jag inte bryter armar och ben. Behöver jag tilläga att min mamma blev helt förskräckt när vi släppte bomben om mig och mc. Hon har alltid avgudat Henrik men nu ligger han lite pyrt till.

Ha det bra och på återseende!

RSS 2.0