Snabb uppdatering

3 veckor sedan senast! Herregud vad tiden går fort och herregud så gammal jag känner mig när jag skriver så. Men sedan senaste uppdateringen har det hunnit hända en del. Jag har tagit examen, fått VG på min uppsats, sökt ett par jobb, varit på ett par intervjuer, jobbat, varit i New York, sovit massor efter resan, tvättat husfasaden, hjälpt Henke att måla lite, fått ont i sittbenen efter en lååång cykel tur hem från jobbet Bjuv- Åstorp dvs och jag har precis nästan alldeles nyss blivit piskad i badminton av Henrik. Skyller på nerförsbacke och att jag jobbat hela dagen. NU är jag helt slut i kroppen och mycket en hel massa trött i armen.

Ha det bra! På återseende gott folk!! 


Händelserik dag..

När jag vakna i morse visste jag att det skulle bli en händelsrik dag fylld med massa känslor, men dagen blev ju inte riktigt som vi trodde.

Ett genomgående tema under hela dagen har varit ont i magen och det har inte bara varit jag. Nervös!! Ja, inga fjärilar i magen här snackar vi elefanter. I dag skulle uppsatsen upp för opponering plus att vi skulle opponera på en annan uppsats. Förutom dessa två opponeringarna var man tvungen att sitta med på minst 3 andra opponeringar. en opponering genomfördes under onsdagen men mitt huvud var minst sagt tungt efter en sen kväll, läs nästan natt, på jobbet med inventering så jag orkade inte mer. De två andra opponeringarna genomfördes i morse och spänningarna ökade ännu mer.

Sen blev det lunchrast men det där med att äta var inte det enklaste. Klockan ett möttes vi av vår första utmaning! Att på ett konkret och konstruktivt sätt framföra våra synpunkter och förslag på förbättringar. Det gick bara bra, inget slagsmål inte ens lite munhugg! Sen blev det dags för en timmes paus så åter igen en lång stunds väntan och den timmen kändes såå lååångt trots att vi satt i solskenet och mös.

När vi sen kommer tillbaka till salen och förväntar oss att se den perfekta prefekten som vi kallar han så sitter där någon helt annan. Något händer med min mage! Pang säger det! Känns som om en tjuvjägare skjuter elefanten till döds och ersätts med en stor stor stor sten. Jag blev så illamående! Var är vår perfekta prefekt! Det visar sig att han tydligen inte dykt upp eftersom han inte vill vara eximinator och betygsätta eleverna då han kände att han i så fall skulle sitta på två stolar. Någonstans har det gått fel och ingen ersättare har läst vår uppsats. Efter ett par turer lyckas de hitta en gladlynt lärare som sitter med så opponeringen genomförs. Ett stort tack till henne som kunde hoppa in och ett tack till gruppen som opponerade på oss, vi fick massor av konstruktiv kritik som vi kan ta med oss.

Men det viktigaste av alls, betyget får alltså vänta. Troligtvis får vi det under morgondagen! Bara att fortsätta hålla tummarna helt enkelt!

Så kan det gå när inte  broddarna är på. Prefekt är förresten enligt National Encyklopedien; en föreståndare för en vetenskaplig institution. Så den perfekta prefekten kan ses lite som en rektorn för den avdelning på Lunds Universitet som jag läst på, Institutionen för Sevice Management.

Det var allt för denna gången gott folk! I morgon händer det!!


RSS 2.0