Tvättdag

Idag är jag ledig från skolan så jag ska ta tag i all tvätt vi har samlat på oss. Nu undrar ni hur spännande kan det vara och varför tråkar hon ut oss med denna information. Att ha en tvättdag är ju knappast särskilt revolutionerande! Jag ska förklara lite tydligare, jag tvättar hemma i mitt egna hem inte hos mina eller Henriks föräldrar utan i min alldeles egna tvättstuga!! Vilket är något jag inte kunnat göra på ungefär ett år sen vi lämnade lägenheten! Vi har bott i huset sen i augusti utan att kunna tvätta, men i morse kopplades den sista elen in. Snacka om ÄNTLIGEN!! Vår elektriker är snäll han, svängde inom oss innan han åkte till jobbet!! Bara för att jag skulle kunna använda min lediga dag till att tvätta. tror aldrig jag varit så exalterad över att tvätta innan.

För ett par dagar sen skrev jag att om jag hade varit en dvärg hade jag hetat trötter, håller fortfarande fast vid det uttalandet. Igår kväll somnade jag klockan åtta på soffan framför Röglematchen. Vilket dom för övrigt vann, tur det! Sen sov jag där till kl tio för att släpa mig in i sängen och sova där som en stock till klockan halv tio i morse! Börjar undra om jag blivi biten av en sådan där Tse-tse fluga eller är det en mygga. I alla fall vilket djur det nu är så bär det på sömnsjukan och jag börjar allvarligt tro att jag fått en släng av det!!

På återseende!!

Var tog våren vägen?

Okej jag vet att det bara är februari men det var ju så soligt och fint häromdagen, man fick ju värsta vårkänslorna. Men nu är det snö igen och det vill jag inte ha vill ha vår, vår, vår och lite mera vår!!! Jag är inte den som brukar köpa blommor men jag har fått lite små dille på tulpaner, det är ju bara så mysigt med tulpaner. Fast det är dyrt med färska blommor inte så lätt med en students plånbok. Men igår hade de 10-buntar för 29 kr på Oj. Eftersom jag bara har stora vaser ser det så lite ut med tio tulpaner så jag fick köpa tjugo. Gör allt för att tulpaner ska stå länge när jag köp dem, nytt frisk kallt vatten varje dag. Låter dem stå lite svalare och sånt för att de ska hålla längre. Men vet i katten om det hjälper. Tyvärr har jag förlagt sladden till vår kamera så jag kan inte lägga upp någon bild på mina fina tulpaner så ni får njuta av en bild på någon annans tulpaner.



Annars så är det mest gröna växter som trivs i vårt hus, men fick en dunderfin orkide av mamma och pappa för ett tag sen, gör allt jag bara kan för att få den att hålla sig så fin. Folk säger att orkider ska vara lätt skötta men de har alltid så svårt att trivas hemma hos oss. Håller tummarna allt vad jag kan för att den ska överleva!

Annars händer inte så mycket, var på Väla igår. Nu tänker ni säkert borde hon inte hålla i pengarna istället för att ränna på Väla. Jo men nu var det så att vi fick i uppgift att observera folk när de handlar sen skriva tre sidor om vad vi sett. så därav mitt besök på Väla, körde dessutom in och hämtade de sista luckorna till tvättstugan. Väntar bara på att elen ska kopplas in i proppskåpet sen ska jag tvätta som in i bomben.

Ha det så bra!

Tuffe T, de e ja de!!!

Igår kände jag mig som en av de riktigt hårda på film, ni vet de som blivit skjutna men inte åker till sjukhus. I stället köper de en flaska vodka som de häller på såret, drar ut kulan och sen syr de ihopa såret. Självklar gör de allt själva, de lite klenare har en tygbit i munnen som de biter på när det gör som ondast. Nu undrar ni ju självklart vad Tuffe T har hittat på. Jo, jag stack mig på en kaktus på jobbet och fick en tagg i fingret. Så innan jag gick och la mig i går så tog jag fram en säkerhetsnål, pincett och handsprit. Sen opererade jag ut spinken, den var faktsikt ett par millimeter. Det ni det är tufft!

Har får klagomål igen på att jag inte skriver så ofta. Har till och med fått ett ultimatum av mamma. Antingen hälsar jag på dem en gång i veckan eller så skriver jag på bloggen oftare. Så ni kommer se en ökad aktivitet här framöver.

Annars så vill jag bara säga att om jag hade varit en dvärg hade jag kallats Trötter!

Ha det bra!!


RSS 2.0