När man ser lite olika på saker

Henrik han är minst sagt super snäll och har fixat och donat i mitt hobbyrum den senaste tiden och jag har väl lite dåligt samvete för jag har inte lyft ett finger. Men det är mycket uppsats just nu. Bara 8 dagar innan den ska lämnas in!!

Men tillbaka till mitt hobbyrum, jag har fått nya hyllor ett ommålat skrivbort som nu även har nya handtag och en nya bänkskiva så jag kan ha lite mera utrymme för alla mina saker. På min nya fina hylla har jag ställt upp alla mina saker och de fick plats, det blev till och med plats över. Då tänker Henrik; nu när det är så gott om förvaring så kan jag (tanja) väl hålla ordning lite lättare. Tanja dvs jag tänker; oj där blev plats över, jag måste skaffa fler saker :)
Hur tänker ni?
Så här ser det ut på hyllan nu iaf, återkommer med bild på resten en annan dag.





Nu ska jag snabbt äta sen ska jag och flickorna återgå till uppsatsen.

Ha det bra gott folk och på återseende!


Ett skrivsätt utan vett

Hallå Haj
Kul att se daj

Hoppas välkomnandet duga
till min egna rimstuga

Inspirationen tryter
så språkval jag byter

Från akademiskt korrekt
till rimigt och fräckt

Snart det till Calle och Johanna det bär
två av de bästa dom är

Veckan varit lång
har inte solat på vår balkong
utan framför datorn slitit
o i sura äpplet bitit

Men idag är det helg
och jag är ingen älg
men i morgon är det jobb igen
och Henke åter till Borås sen

På måndag är det Campus som gäller
och höra alla som gnäller

Glömde att jag varit på turne
shopping i Gällstad var succe

Nu ger jag upp
och rimmar med tupp

Hej då Gott folk!


Ingen rök och ingen eld..

blev det på Valborg men sjuhelsikes trevlig blev det ändå. Det är alltid det spontana sakerna som blir bäst och igår hade jag och Henke bara funderingar men inga planer på vad vi kunde hitta på men då hörde herr Holst och hans bättre hälft av sig. Holst har nyligen flyttat in till HBG och undra om vi ville komma över så vi fick se hans nya lägenhet. Sagt och gjort! Kritte kom också och det bjöds på god mat, wookat och sen hade Henke gjort en riktigt smarrig kladdkaka. Hemresan gjordes självklart med vittaxi nu när vi har stamkort hos Sverige Taxi.

Idag har det varit kandidatuppsats på agendan när jag väl vaknade. Henke är uppe hos sin bror och pluggar där för att få lite studiehjälp men snar tycker jag han får komma hem för han är saknad.

På återseende!


RSS 2.0