Inte kul att vara kanin i Borås

Var ute och promenerade för ett tag sen och upptäckte till min förvånining att Boråsare att verkar ha en förkärlek till kaniner. Rosa sådana fanns i barnbutiker och en jättekanin fanns till allmän beskådning i stadsparken.



Men det var ju som sagt ett tag sedan denna promenad genomfördes och saker och ting verkar ha förändras. Här rekommenderar jag att känsliga läsare slutar läsa.



Har alla som ska tittat bort nu?



I alla fall hittade en artikel på Aftonbladet idag om att någon sadistisk fan halshugger de små liven. Usch , ve och fasa säger jag bara! Stackars de små barnen vars kaniner viserligen kommit till kaninhimmelen, men ändå?
för hela artikeln se http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6025865.ab

Vilket tragiskt slut, ja både för kaninerna men även för blogginlägget!


Totalt jätte uttråkad!

Har så tråkigt idag, men har ingen ork till att hitta på något. Sitter och väntar på att mina gruppkamrater ska läsa igen vårt projketarbete en sista gång. Sen ska de skicka det till mig som ska lägga den sista handen på det så det blir perfekt ;).

Sjukt sugen på lösgodis dessutom!

Och Henrik är i skolan och är flitig så honom kan jag inte trakassera. Åhh nej jag tänker inte diska! Det är Henkes tur! Jag menar så tråkigt har jag inte. Dessutom kommer jag ju få sköta disken hela nästa vecka medan Henrik får varje måltid serverad. Hoppas han får äcklig mat! Om ni undrar vart han ska, så ska han in och opereras så på måndag ska jag köra ner han till Malmö så ska han opereras på tisdag. Går det bra får han komma hem tidigast på fredag, en hel vecka utan min man alltså. Skönt, nja inte precis.

Nu ska jag gå och leta i skafferiet eller i kylen efter något att tugga på. Varför är det så att man alltid blir mer sugen på sötsaker när man är uttråkad?

Ha det bra!


RSS 2.0