I medelhavet...

en klassiker och min och pappas tveklösa favorit. På språk som inte ens han och jag kunnat!

klicka på länken vet jag!

http://www.youtube.com/watch?v=Ipijw2KQheo&feature=related

Lördagsmys

Igår var en helhärlig lördag, fick äntligen hälsa på grannarn. Djuren i djurparken menar jag då. Kan säga att jag var barnsligt förtjust, precis som vilken 5-åring som helst stod jag allra närmst staketen och det kliade i fingrarna.
Topp tre var utan tvekan aporna, ett helt hus fyllt av apor som hängde och dingla. Speciellt en liten schimpans bäbis! Henke gilla också aporna.

Sen var där lejon och gud vad mäktiga de är. När det bara var en glas vägg som skilde mig och lejona åt kan jag erkännna att det kittlade ordentligt i magen när en lejonhona stanna precis framför mig och stirra mig rakt in i ögonen. Men tuff som jag är stirrade jag tillbaka, visade tänderna och morrade lite lätt! Då förstod hon att det var inte ens lönt att tänka tanken om mig till lunch!

Bland favoriterna fanns även girafferna som är så underbart söta. Det var en giraff som fatta tycke för Henke. Den stack ut huvudet för att kunna titta lite närmare på han.

Värt att nämna är också getterna. Henke totalvägra att gå in och klappa dem han tyckte det var äckligt. Jag däremot skulle ju prompt in till getterna och kela lite. Jag var den ända över 20 år som inte hade barn i sitt sällskap. Men jag gillar getter! Fast jag gillar inte getter så mycket som en liten pojke. Han tittade sig nämligen runt och när han trodde att ingen titta tog an upp lite getlort och la i fickan. Jag fick gå där ifrån för att inte spricka av skratt!

Efter jag hade fått rasta av mig på djurparken fick Henke bestämma nästa destination. Media Markt! Som den sanna Sibait som jag är kändes det nästa som att svära i kyrkan när jag gick in.

Efter lite fika svidade vi om och kvällen spenderades med en mycket god oxfile på resturaang La Copita innan de lurviga skulle svängas på nattklubb X o Y. Men jag har sagt det förr och kommer säga det igen. Borås by night är en besvikelse!

Nu ska det diskas, rymmas ur garderob,skrivas veckoplanering för våra middagar och storhandlas. För mycket att göra för lite tid!

På återseende gott folk!


RSS 2.0