Första dagen i backen är avklarad!!

Då är det rapport dags från Åstorps svar på Anja Pärsson. Kan ju berätta att mina ben minst sagt skakar lite nu, helt slut i mina ben!! Åkte först i barnbacken, började lugnt innan jag av mig ut med de stora grabbarna och Therese. Vi åkte högt upp först två olika bygelliftar sen stolligft för att komma typ högst upp. Om jag har skämt ut mig? Ja!!! Vad tror ni? Trillade av stolsliften när de andra tre smidigt gled av den. Haha då la jag mig på näsan! Jajemen!! Har dessutom tagit en timmes privatlektion med en skidlärare idag! Alltså han sa ju att jag inte hade behövt någon lektion, naturbegåvning vet ni ju. Okej nu ljuger jag men han sa ju inte att jag var ett hopplöst fall i alla fall vilken känns skönt.

Får ju se hur kroppen känns i morgon men lite träningsvärk har ju ingen dött av, annars så är ju inte kroppen öm visst har trillat fyra ggr på en hel dag. Tycker jag är helt okej faktsikt. Dessutom trillar jag ju mjuk man är ju välisolerad!! Haha bra gener eller?

Nu ska jag ta min jägermeister och cider sen ska jag dra mig in i bastun. Snö förresten japp i massor! Har aldrig sett så här mycket snö så fint det är. Börjar mjukna i min tuffa attityd mot snö har ju aldrig gillat det särskilt mycket för det men som sagt det är riktigt fint och mysigt. Väder är helt ok inget solsken men ingen blåst heller. Inte alls så kallt som jag förrväntade mig heller!

Vi hörs kram

God morgon!!

Nu tänker ni vad gör hon uppe kl 7.15 en lördag, ja det undrar nästan jag också men om 45 min åker vi hemifrån. Vi ska ju på äventyr som jag sett fram emot detta, men jag är lite orolig tycker ju om mina ben och armar när de är hela.

Hör ni ett enormt muller i nästa vecka är det inte åska utan bara en hel skidanläggning som skrattar åt mig och mina försök till  skidåkning i barnbacken!!

Alltså det finns ju tidiga filmbevis på min enorma talang, eller hur mormor och morfar. Men jag tror att backarna är lite större än de släntarna på er åker!

Ha de bra och håll tummarna för att det går bra för mig!!


Världens starkaste mormor!

Alltså jag är så imponerad av denna tanten! När jag var som bäst tränad gjorde jag 56 armhävningar på rad! Kolla in den här damen som sägs vara världens starkaste mormor! Vad heter henners barnbarn PippiLångstrump eller?

http://www.aftonbladet.se/webbtv/sport/article4208764.ab

Annars så har helgen varit lugn haft tvättid hemme hos mamma och pappa i lördags och igår var det jobb som gällde. Men nu är det mindre än en vecka till skidsemestern längtar!!

Nu ska jag plugga till omtenta, att säga det känns lite som att svära i kyrkan men så är det!!

Ha det bra!

Klene Sten!

Har så dåligt samvete! Henrik har ju problem med ryggen och jag har väl inte alltid varit så förstående utan mest tyckt han var klen och behövde träna mer. Nu fick vi besked på hans magnetröntgen att han har diskbråck! Detta har han troligtviss gått med i fem år innan någon lyckats upptäcka vad som var fel, han har varit hos läkare, sjukgymnaster och hela faderullan och ändå skulle de ta så långt tid innan man hittade felet!

Orsaken till att det varit så tyst på bloggen på det senaste är alla dessa kalas och projektarbete och sådant. Men nu är projektarbetet klart och det dröjer ett tag till innan det blir 50-års firande igen. Det var ju mamma som fyllde femtio och vi har en liten tradition när någon fyller nolla att åka hem till dem utklädda och skräna och skrika eller försöka sjunga en av oss egenpåhittad text till känd melodi! Så här såg jag och Henkan ut när vi skulle likna Lady och Luffsen. Inte så lik men men...



Sara körde på en lite stil som passa bättre till sin personlighet. hon var Fyllehund!



Nere i tvättstugan kämpar Henrik på så här fin blandare har vi fått. Ser bänkskivan grön ut på bilden så beror det på att den är grön heltenkelt!



Fast det är en sak som den där Henrik totalt har missat. Hantverkar hänget!! Inget rumpglipa här inte!



Det var allt för idag!!

Se upp i backen...

Vecka fem ska vi göra världen osäker, då ska åka skidor! Ska dricka massa mjölk tills dess, har hört att mjölk ger starka ben. Det lär jag behöva! Idag har vi varit på Väla och införskaffat utrusningen inför resan, jag har ju inga grejer i skidväg. Så vi fick handla kläder från topp, mössa och hjälm, till tå, skidstrumpor. Min man är ju så gullig så hans julklapp var ett bidrag till skidkläderna, sen hade jag dessutom ett presentkort på Väla på tusen kronor. Det var dessutom minst 15% rabatt på allt på Team Sportia så i slutändan blev det inte så mycket pengar för min del. Henkan han blev däremot fattig, han är så snäll. Här kommer en lite smygtitt på hur det kommer att se ut vecka fem.



Henrik är oftast snäll men ibland visar han sitt riktiga jag som här, häromdagen i duschen. Är det bara jag som ser drag av djävulen?



Annars så har vi haft gäster i söndags serverade hederlig söndagsstek med kokt potatis, kokta morötter, brunsås, lingon och gele. Det blev dundergott, vattnas i munnen bara jag tänker på det.

Den nya frisyren stormtrivs jag verkligen i, har ju visat upp den när jag var hos moster men om någon glömt eller inte var där så kommer ett smakprov här. Notera att jag har min silver jacka på bilden, när Henke såg den så utbrast han bara: "Har du hittat den på UFF eller?"



Imorgon börjar skolan och på torsdag jobbet ,slut på sötebröds dagarna helt enkelt!

Ha det bra!

Trillat dit..

Då har jag också skapat mig en gubbe på World of Warcraft så jag och Henrik kan spela ihop. Blev taggad när jag pratade med Fille och Jeppe om det igår. Så Fille har skapat en till gubbe och Jesper har också skapat sig en karaktär. Problemer är att jag behöver bli lite duktigare innan jag kan ge mig av till de byar där Jeppe, Fille eller Henke är. Annars dör jag på vägen. Som det rysk klingande namn jag redan har ska självklart min lilla karaktär också ha det. Först hade jag tänkt att vara mer människolik men den figuren fanns inte i Henkans version av spel. Så jag spelar trollet Svetlandski som ni kan skåda nedan.




Nu måste jag städa får gäster ikväll!


Så här dagen efter..

1/1 -09 Smaka på det, precis som vanligt vid ett nyår så känns det nya datumet lite svårt att greppa. Nu är vi alla fall inne på år 2009. Det nya året firades in i Helsingborg hos Danne och Elin, en forna Åstorpare och en forna Ljungbyhedare. Vi hade även sällskap av Johanna *2 med sina respektive Björn och Dan-Åke. Maten var hur god som helst en stor eloge till kockarna, själva tolvslaget var dock lite så där. Alltså Kärnan i Helsingborg förvandlades till värsta krigszonen med massa fullla folk som saknade kontroll över raketerna de avfyrade. Jag tyckte det var riktigt obehagligt när de exempelvis sköt raketer som smällde rakt nere i trapporna där folk gick. De som befanns sig i trapporna kunde ju knappt komma undan.

Annars så har jag kommit på att jag nog inte riktigt är som andra tjejer, alltså det där med fåfänga. Många tjejer är ju hur nojiga som helst över sitt hår, men inte jag. Låter mina sambo färga och klippa det hej vilt. Denna gången är det dock mamma som stod för färgningen men Henrik har skapat frisyren. Nu har jag lugg! Men själva luggen är jag super nöjd däremot var han lite väl ambitiös på sidorna och klippte av lite för mycket. Detta har resulterat i att när jag har håret utsläppt ser mitt ansikte ut som en 50 tums widescreen. Men som sagt luggen är skitsnygg så på nyårsafton körde jag med uppsatt hår men luggen framme. Jag var het, tyvärr hade vi dåligt med tid att fotografera det. När Dan och hans mamma kom och hämta oss för att vi skulle komma i tid till tåget hade jag inte ens hunnit knäppa min klänning. Det fick göras på tågen! Men vi hann med tåget utan problem!

Ska bli spännande och se vad som händer under 2009! Hoppas det blir händelserikt och skit kul! Ha det bra!

RSS 2.0