Klene Sten!

Har så dåligt samvete! Henrik har ju problem med ryggen och jag har väl inte alltid varit så förstående utan mest tyckt han var klen och behövde träna mer. Nu fick vi besked på hans magnetröntgen att han har diskbråck! Detta har han troligtviss gått med i fem år innan någon lyckats upptäcka vad som var fel, han har varit hos läkare, sjukgymnaster och hela faderullan och ändå skulle de ta så långt tid innan man hittade felet!

Orsaken till att det varit så tyst på bloggen på det senaste är alla dessa kalas och projektarbete och sådant. Men nu är projektarbetet klart och det dröjer ett tag till innan det blir 50-års firande igen. Det var ju mamma som fyllde femtio och vi har en liten tradition när någon fyller nolla att åka hem till dem utklädda och skräna och skrika eller försöka sjunga en av oss egenpåhittad text till känd melodi! Så här såg jag och Henkan ut när vi skulle likna Lady och Luffsen. Inte så lik men men...



Sara körde på en lite stil som passa bättre till sin personlighet. hon var Fyllehund!



Nere i tvättstugan kämpar Henrik på så här fin blandare har vi fått. Ser bänkskivan grön ut på bilden så beror det på att den är grön heltenkelt!



Fast det är en sak som den där Henrik totalt har missat. Hantverkar hänget!! Inget rumpglipa här inte!



Det var allt för idag!!

Kommentarer
Postat av: Sara

Tack så hemskt mycket för det syrran!!!

2009-01-16 @ 17:46:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0