Större rattar på 10 minuter!!

Vill du ha större bröst? Gå då in på Change på Familia så ska du se att rattarna växer! Jag har fått jättebröst!! Skulle köpa ny BH för att jag inte har någon som passar till klänningen jag ska ha på Kristian och Therese bröllop. Efter tio minuter och ett antal Bh:ar testade så hade min BH storlek ökat med tre sorlekar i kupan!! Fy katten säger jag bara!! Kör numera med dubbel d!! Nej jag skojar inte jag har skitstora bröst!! Haha oki tilläggas bör att det endast beror på att det är en Balconette BH alltså en speciell modell, men dubbel d! Det ni Pamela Andersson och Dolly Parton släng er i väggen för här kommer jag!!

Köpte dessutom ett par dunderfina skor som jag ska ha på bröllopet dem e glittriga!! Ganska hög klack får jag säga så jag får väl gå med sådana gångstavar för att kunna hålla balansen. Jag är ju inte känd för att gå särskilt kvinnligt sen innan och jag går inte snyggare med de skorna det kan jag lova.





Men eller hur var de snygga!

Henrik drabbades också av köplust och införskaffade sig en bärbar musikanläggning, det var tydligen massa rabatt på den. Det verkligen lyste i ögonen när han såg den. Bra ljud är där också, så det blir prylen att ta med på stranden i sommar.



I Söndags var det ju värsta sommarvädret så vi bjöd hit mamma, pappa och djuren på grillning och kubbspel. Alla uppskattade grillningen men det var nog bara jag som tyckte att det var roligt att spela kubb.

Så här söta var djuren när de var och hälsa på.


Embla (Labrador)


Balder(Labrador)


Pappa Pelle (ras okänd)

Ha det så bra!!

Jag har kastat in handuken!

Jag har fan i mig åkt på en inflamation i visdomstanden så jag går på pencillin 10 dagar. Efter det som hände på jobbet, gick jag ingenting den veckan vilket gjorde att jag kom back en hel del trots att jag fick lite steg som plåster på såren. Det var egentligen ingen fara tänkte att det hade jag kanske kunnat gå i fatt om jag pressat mig till mitt yttersta. Men ytterliggare tiodagars frånvaro (visst kan jag gå, men får ju inte anstränga mig och för att gå i fatt hade jag behövt gå minst 3 timmar om dagen, vilket jag ser som ansträngande) från tävligen på grund av pencillinen blir för mycket.

Ni som känner mig vet att det är allt eller inget för mig att deltaga bara för att det är roligt finns inte.  Och eftersom jag bara hade ett mål i sikte vilket var vinst tror jag det  kommer bli jävligt svårt att inspirera mig själv när jag kan börja träna alternativt gå som in i helvete igen. För att komma i fatt det jag missat efter det här med tanden skulle innebära minst 4 timmar promenad om dagen om inte mer och det finns det bara inte möjlighet till.En veckans dåligt resultat hade jag kunnat gå i fatt men inte de här ytterligare tio dagarna så jag kastar in handuken.


Det där med att delta bara för det är kul finns inte!!! Det är bara ett uttryckt påkommet för sådana som alltid förlorar och jag är ingen förlorare!!

Så var det med det!

Ha det bra!


Påskilipåsk!

Gud så skönt väder vi har!! Perfekt MC väder så igår var vi ute o lufta Henkes hoj, min har däremot inte fått köra något ännu men det kommer.

I onsdags hade jag namnsdag, harklar mig, inte så många som kom ihåg det men ni som gjortde, Tack så mycket! Henrik kom ihåg det och gav mig påsktårta!



Annars så har jag försökt göra det lite påskfint, har planterat om stolen.



Och försökt vara lite kreativ inomhus också.



Sen kom Robert i förmiddags med en liten påskpresent som jag spenderat ett par timmar i idag tillsammans med otroligt intressant kurslitteratur på engelska! Har passat på att sitta ute och läsa lite, bara för att det är påsk kan man inte slappa med skolarbetet. Tvärt om så har denna veckans minst sagt turbulenta händelser gjort att jag behöver läsa mer för att komma i fatt. Nu kände jag att jag tappade tråden lite men vi fick iaf en trädgårdbänk.



Imorgon blir det nog mc med Calle och Johanna på förmiddagen och sen grillning med Chris på kvällen!

Ha det bra och Glad Påsk!

Barnkalas och trädgårdsfix!

Idag var vi på kalas hos lilla Alva som tyvärr var snorig och febrig. Under tiden vi glufsa i oss massa gott blev vår gräsmatta mossriven samt vertikalskuren vi fick dessutom mossan fint ihop samlad i högar. så när vi kom hem från kalaset var det bara att samla mossan i svarta sopsäckar. Om jag inte minns fel blev det 16 st sopsäckar fulla.

Idag har vi även invigt grillen och gjort egna hamburgare på Friscobröd, sådant hamburgarbröd man kan få hos MAX. De bröden är nog världens godaste och vilka goda burgare det blev. Men stora nu är man proppmätt och kommer nog vara det hela dagen i morgon också.



Så här såg min smarriga hamburgare ut!

Under tiden Henrik fixade rent grillen och lagade mat röjde jag bort förra årets tomatplanter som ståt i vårt uterum hela vintern. De var minst sagt lite vissna och mögliga. Jag kan glatt meddela att våren kommit till Indutrigatan, så här fina blommor har tittat upp ur marken.

En ensam liten blå blomma tittar fram bland stenarna.


Snart är det påsk och sådana här gulingar ser man mycket av just nu!



Dessa blå är fina verkar som vi hade några i rosa också som är på väg.



Sen har vi en buske som är helt underbar i färgen men den luktar dessutom jätte gott, är det någon som vet vad det är för någon buske hade varit kul att veta.



Hoppas innerligt att det fina väder fortsätter!!

Ha det bra!!

Jag har blivit bränd!

Hurtig som jag är var jag ute o gick nästan två timmar i förmiddagssolen, flitig som jag sen är satt jag mig och plugga i solen. Plötsligt börjar min koncentration att fallna och min panna börjar klia. Jag tänker att det är säkert som jag är lite torr och sitter kvar en stund till i solen. När jag sedan ska gå ser jag mig själv i spegeln och inser snabbt att min panna inte har den färgen jag önskar. Den är röd! Så hela eftermiddagen har spenderats med keps men vad gör det allt klär ju en skönhet!


OBS! Det är inte jag på bilden!!

Henrik kom nyss hem, det första han frågade mig var om jag hade varit i solen och sen skratta han bara.

Ikväll ska vi äta hemmalagad pizza, eller ja botten är färdig förberedd som man kan köpa på Netto men lite hemmalagad blir det ändå. Vi hade ju tänkt att sitta hemma och kolla på hockey, Rögles match ikväll vi har till och med bjudit hit Dan-Åke. Men matchen visas visst inte på tv!!

I morgon blir de skola, jobb och inget mer. I helgen är jag ledig så då ska vi på tårtkalas hos Alva som fyller ett idag annars så ska jag nog bara njuta av solen som förhoppningsviss stannar kvar ett tag!!

Ha det bra!!

RSS 2.0