Kreta Kreta Kreta!!

Häromdagen bestämde jag och Henrik oss för att vi måste åka på semester, vi får skrapa ihop de sista slantarna vi har för att åka iväg och bara njuta. Så igår, efter mycket letande på Internet efter sista minuten resor, åkte vi in till Ticknet på Väla och gjorde slag i saken. Notan för 2 veckor på Kreta för två personer inklusive flyg och boende i lägenhet med 3 stjärnor blev 9316 kr. Vilket betyder att vi betalar  2329 kr per person per vecka, helt överkomligt tycker jag!

Min vison var att lägga upp lite bilder på hotellet här men det var inte korrekt bildförmat. Fråga mig inte vad det innebär för det förstår jag inte. Däremot får ni se lite andra bilder från stranden i Gerani.





Det är i Gerani vi ska bo en liten lugnare stad eller by, vet inte vad jag ska benämna det som. Men troligtvis kommer vi även bege oss till Platanias som ligger två kilometer bort samt till Chania där det finns lite mer fart och fläkt.

Fritidsresor som vi ska åka med rekomenderar utflykter till  Knossos med kung Minos palats, samt att vandra i den natursköna Samariaravinen. Vi får däremot se om jag lyckas övertala junior till att följa med på det. Hoppas hoppas! Nedan följer bild från Knossos och Samariaravinen.






Som jag längtar redan!

Vi hörs kram!

Plötsligt händer det!

Det tog "bara" nästan exakt 12 månader från att vi flyttade in till att vi satte upp den första gardinen, men nu är det gjort. Kökfönstret pryds nu av en gardin så folk slipper undra om vi inte vet vad en gardin är. För jo det vet vi, men vissa saker tar lite längre tid än andra. Men klockan 20.45 onsdagen den 22/7 slog vi äntligen slag i saken och här är resultatet:


Inte alls pjåkigt om jag får säga det själv och det får jag ju!

Ha det bra!

Slalom!

Igår var det dags att rasta mc:n igen, som jag bestämt mig för att döpa till Bettan 2. Men det blir ingen namngivningesceromoni och sådant. Det finns helt enkelt inte tid för det just nu. Denna gången skulle jag och Bettan 2 träna på att svänga, och visst det kan väl vara bra med tanke på att vägarna inte alltid går rakt.

Vi körde ner på industriområdet och först fick jag träna på att köra i cirklar när det såg hyfsat ut var det dags att höja svårighetsgraden lite. Jag skulle jag resa mig upp och köra, och jag blev minst sagt tveksam till detta upptåg. Men jag testade och insåg ganska snabbt att det faktiskt var lättare att hålla balansen då, tro det eller ej.

Efter dessa bravaderna var det då dags för slalomen, men då blev jag lite besviken. För när mamma kör slalom med hundarna så springer hon före med en godis samtidigt som hon säger sla-lom sla-lom! Men varken Henrik eller Robert hade tagit med några gotter så jag fick köra slalom utan belöning. Men det gick det också och efter jag testat att köra slalomen stående också kände jag mig lite som en mcstuntman, men bara lite! Men oroa dig mamma jag tänker inte försöka mig på att stå uppe på mc:n och köra som den här killen.



Det var allt för denna gång nu är det snart dags för jobb!

I skrivande stund...

Medans jag sitter inne i värmen väl skyddad från regnet sliter killarna från Anders Gräv ute i vår trädgård. Iband är livet orättvist men idag tycker jag det är bra rättvist. Jag slipper ju jobba! Vi ska göra slag i saken och göra en uppfart för bilen så vi slipper stå ute på gatan. Men för tillfället ser det inte så mycket ut för världen.




Men lite små tuffa maskiner har dem, alltså maskinerna är som jag små men ruggigt effektiva.



Sista rycket för dagen blir att lägga på bärlagret, när jag kom hem låg det nämligen på trottoaren.



Men det finns säkert hopp om det, killarna var trevliga och verkade veta vad de gjorde. Alltid något!

Nu kurrar min mage så jag ska laga lite middag till min man och mig.

Ha det bra!

RSS 2.0