Nyrenoverad

Så ja då är man fixad inför hösten. Gårdagen innefatta en ansiksbehandlig med lite fot och handfixande! Idag fick käften sig en riktig genomkörare, har varit hos tandläkaren! Det har skrapats och slipats men nu så känner jag mig som en helt ny människa. Snart ska jag dock till tandläkaren igen för att dra ut mina visdomständer i övre käken. Jippi men det är ju de i underkäken jag vill bli av med. Jaja det löser sig väl!

I morgon går flyttlasset!


Bildbevis

Här kommer bildbevisen från vårt äventyr i vildmarken. Min Henke visar sig vara en riktig friluffsare!!






Vill rikta ett stort tack till tillverkarna av vår nya bästa vän, myggmedlet.

Vill även rikta ett stort tack till de människorna som för tusentals år sedan uppfann elden.




Slutligen vill jag rikta ett tack till alla älgar, björnar, vargar, vildsvin och alla andra livsfarliga djur som höll sig borta!



På återseende gott folk!


Fröken frilufsare

Snart på väg till jobb, mindre spännande. Men efter jobb händer det saker, mer spännande! Vi ska bege oss ut i vildmarken och tälta. Jag är både nervös och förväntansfull. Rapport kommer efteråt om hur många grizzlybjörnar och bufflar vi brottats med!

PÅ återseende gott folk!


Nya äventyr i sikte

Nu tar jag fart för snart så börjar nya äventyr. Nu är det officiellt att det blir Siba till hösten! Härligt!! Pirrigt och jävligt på tiden!! Nu jäklar börjar framtiden!!

Snabba bilar...

Vissa lägger sina pengar på skor andra på goda viner eller hundhalsband. Jag däremot jag lägger mina på snabba bilar.

Eller rättare sagt på att köra snabba bilar. Så snabbt att det svider till i plånboken. 2000 kronor för att vara exakt kostade det när Lotta Polis av alla poliser riktade fartkameran mot den snabbe saaben som bara susade fram.

Aj aj aj då har man fått sin första anmärkning i protokollet! Men jag menar polisen gör ju bara sitt jobb och alla vet vi ju hur ont det är om resurser inom polisen så det är väl bara bra att de försöker tjäna in till sin egen lön.

Men en gång är ingen gång det vet vi ju alla! och det var allt för denna gång. Nu ska jag sova. På återseende gott folk!


RSS 2.0