Så här dagen efter..

1/1 -09 Smaka på det, precis som vanligt vid ett nyår så känns det nya datumet lite svårt att greppa. Nu är vi alla fall inne på år 2009. Det nya året firades in i Helsingborg hos Danne och Elin, en forna Åstorpare och en forna Ljungbyhedare. Vi hade även sällskap av Johanna *2 med sina respektive Björn och Dan-Åke. Maten var hur god som helst en stor eloge till kockarna, själva tolvslaget var dock lite så där. Alltså Kärnan i Helsingborg förvandlades till värsta krigszonen med massa fullla folk som saknade kontroll över raketerna de avfyrade. Jag tyckte det var riktigt obehagligt när de exempelvis sköt raketer som smällde rakt nere i trapporna där folk gick. De som befanns sig i trapporna kunde ju knappt komma undan.

Annars så har jag kommit på att jag nog inte riktigt är som andra tjejer, alltså det där med fåfänga. Många tjejer är ju hur nojiga som helst över sitt hår, men inte jag. Låter mina sambo färga och klippa det hej vilt. Denna gången är det dock mamma som stod för färgningen men Henrik har skapat frisyren. Nu har jag lugg! Men själva luggen är jag super nöjd däremot var han lite väl ambitiös på sidorna och klippte av lite för mycket. Detta har resulterat i att när jag har håret utsläppt ser mitt ansikte ut som en 50 tums widescreen. Men som sagt luggen är skitsnygg så på nyårsafton körde jag med uppsatt hår men luggen framme. Jag var het, tyvärr hade vi dåligt med tid att fotografera det. När Dan och hans mamma kom och hämta oss för att vi skulle komma i tid till tåget hade jag inte ens hunnit knäppa min klänning. Det fick göras på tågen! Men vi hann med tåget utan problem!

Ska bli spännande och se vad som händer under 2009! Hoppas det blir händelserikt och skit kul! Ha det bra!

Kommentarer
Postat av: Anna

Haha jag vill gärna se foto på nya frillan, det låter intressant :) Själv har jag stängt in Oskar i sovrummet. Han har vinterkräksjukan AAHH

2009-01-02 @ 09:08:46
URL: http://annakanintestanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0